loader image

Anul universitar 2020-2021

Dragi studenți,

Vă transmitem gânduri bune la început de an universitar, iar bobocilor un călduros bun venit la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Având în vedere reglementările sub care se va desfășura anul universitar 2020-2021, vă precizăm următoarele:

  • Deschiderea anului universitar va avea loc pe 1 Octombrie ora 11:00 în parcul amenajat dintre caminele T9 si T10, din campusul “Tudor Vladimirescu”.
  • Activitatea didactică va începe pe 2 octombrie, ora 8:00;
  • În perioada 2 Octombrie – 9 Octombrie activitățile didactice se vor desfășura online pentru toți anii.
  • Folosind emailul instituțional (@student.tuiasi.ro) veți putea accesa Google Meet și Microsoft Teams, cele două platforme care vor fi utilizate în activitățile online.
  • Activarea emailului instituțional se realizează urmând instrucțiunile primite pe adresa de mail personală. Dacă nu ați primit mail, trimiteți un mesaj la adresa adrian.alexandrescu@academic.tuiasi.ro.
  • Adresa platformei educaționale Moodle de pe care veți putea accesa grupele, orarul, materialele disciplinelor, etc. este https://edu.tuiasi.ro. Accesul este pe baza contului de email instituțional.

Instrucțiuni pentru desfăşurarea activităţilor didactice în anul universitar 2020-2021, în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 se găsesc la adresa https://www.tuiasi.ro/wp-content/uploads/2020/09/Instructiuni-activitate-didactic%C4%83-hibrid-2020-2021_SARS-CoV-2.pdf.

Mult succes tuturor!