loader image

Continuare studii

1. Informații generale

Facultatea de Automatică şi Calculatoare organizează Admiterea la continuare de studii, pe două domenii de studii universitare de licenţă (4 ani): Calculatoare şi tehnologia informaţiei şi Ingineria sistemelor.

Candidaţii, absolvenţi cu diplomă de absolvire ai studiilor universitare de scurtă durată (colegiu tehnic, specializările Tehnică de calcul, Echipamente de automatizare, Electronică şi telecomunicaţii), pot opta la înscriere pentru locuri cu taxă la oricare din cele două domenii, iar în funcţie de diferenţele pe care vor trebui să le susţină vor fi înmatriculaţi într-un an de studiu din ciclul de licenţă.

În funcţie de locurile disponibile, studenţii vor putea să ocupe un loc la buget abia în anul 4 – dacă au beneficiat de 3 ani de studii universitare de scurtă durată subvenţionate de la buget, sau mai devreme – dacă au beneficiat de mai puţini ani de studii universitare subvenţionate de la buget.

Absolvenţii studiilor universitare de licenţă ai Facultăţii de Automatică şi Calculatoare primesc Diplomă de Licenţă şi calificarea de Inginer în domeniul şi specializarea absolvite.

2. Număr de locuri

  • Domeniu: Calculatoare și tehnologia informației
  • Număr de locuri: 5
  • Domeniu: Ingineria sistemelor
  • Număr de locuri: 5

3. Metoda de selecție

Concurs de dosare: Media de admitere = Media examenului de absolvire

Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati secretariatului facultatii:
Tel.: +40-232-278680 / int. 1331
Tel/fax: +40-232-231343
E-mail: decanat@ac.tuiasi.ro
E-mail: secretariat_ac@tuiasi.ro