loader image
 1. Noutăți
 2. Confirmarea locului
 3. Programul de confirmare
 4. Renunțarea la locul ocupat prin concurs
 5. Întrebări frecvente
 6. Subiecte și rezolvări de la admiterea din 2022
 7. Informații referitoare la susținerea testului de admitere
 8. Informații generale
 9. Subiecte și rezolvări de la admiterea din 2021
 10. Modele de subiecte informatică și matematică
 11. Număr de locuri
 12. Metodă de selecție
 13. Calendar admitere
 14. Acte necesare
 15. Taxă de înscriere
 1. Informații generale
 2. Subiecte și rezolvări de la admiterea din 2021
 3. Subiecte și rezolvări de la admiterea din 2022
 4. Modele de subiecte informatică și matematică
 5. Număr de locuri
 6. Metodă de selecție

Noutăți

28.07.2022 12:40 – În vederea confirmării locului, depunerea de dosare se realizează la facultate după programul de la secțiunea Programul de confirmare.
Data înscrisă ca termen de confirmare pe site-ul dedicat admiterii de la adresa https://admitere.tuiasi.ro/licenta/ este data până la care puteți să apăsați butonul de confirmare de pe pagina Stare dosar a site-ului de admitere.
Dosarul trebuie depus la facultate pentru a fi activ butonul de confirmare.
Dosarul trebuie să conțină documentele precizate la secțiunea Confirmarea locului.

24.07.2022 15:00 – Rezultatele la concursul de admitere au fost actualizate și sunt disponibile pe site-ul dedicat admiterii de la adresa https://admitere.tuiasi.ro/licenta/.
Candidații care au fost declarați admiși și nu au confirmat până acum la nicio opțiune de la AC trebuie să o facă până miercuri, 27.07.2022, ora 14:00. Mai multe detalii se găsesc în secțiunile Confirmarea locului și Programul de confirmare.
Dacă aveți nelămuriri vă rugăm să consultați secțiunea Întrebări frecvente.

21.07.2022 13:40 – Candidații declarați admiși care vor să renunțe la locul ocupat prin concurs trebuie să trimită un email la adresa decanat@ac.tuiasi.ro. Mai multe detalii la secțiunea Renunțarea la locul ocupat prin concurs.

20.07.2022 12:30Rezultatele preliminare la concursul de admitere sunt disponibile pe site-ul dedicat admiterii de la adresa https://admitere.tuiasi.ro/licenta/.
Cei declarați admiși trebuie să confirme locul obținut prin concurs prin aducerea actelor în original până sâmbătă, 23.07.2022, ora 12:00. Mai multe detalii se găsesc în secțiunile Confirmarea locului și Programul de confirmare.

19.07.2022 20:35 – Au fost publicate:
Rezultatele obținute la testul grilă din data de 19.07.2022 și
Lista candidaților olimpici.
Eventualele contestații trebuie trimise până miercuri, 20.07.2022, ora 12:00 printr-un email la adresa decanat@ac.tuiasi.ro.
Rezultatele preliminare la concursul de admitere vor fi publicate miercuri, 20.07.2022, după ora 12:00.

19.07.2022 16:35 – Au fost publicate Subiectele și rezolvările de la admiterea din 2022 la matematică și informatică.


Confirmarea locului

Pas 1. Aducerea la secretariatul Facultății de Automatică și Calculatoare a dosarului de concurs pentru verificarea documentelor

Conținutul dosarului de confirmare a locului obținut prin concurs (români și cetățeni din Republica Moldova):

 • Dosar plic
 • Fișa de înscriere listată și semnată (pdf-ul validat în urma înscrierii la concurs care se găsește pe pagina Înscriere online a site-ului de admitere: https://admitere.tuiasi.ro/)
 • Diplomă de bacalaureat original + copie xerox
 • Certificat de naștere copie xerox + original pentru verificare informații
 • Carte de identitate copie xerox +original pentru verificare
 • Adeverință medicală în original de la medicul de familie (NU fișă de la liceu)
 • Două fotografii 3x4cm
 • Cererea de scutire de taxă de înscriere + adeverința de salariat părinte, ambele în original (pentru candidații scutiți de taxa de înscriere)
 • Adeverințele cu perioada studiilor pentru candidații care au efectuat studii anterioare la alte facultăți
 • Diplomele originale +copie pentru candidații olimpici

OBS: În atenția candidaților români cu liceul absolvit în altă țară, se va anexa și adeverința de echivalare de la CNRED.

Taxe de înmatriculare în valoare de 50 de lei se poate plăti pe site-ul https://taxe.tuiasi.ro, unde trebuie selectat Campusul: Didactic, Punctul de plată: Facultatea de Automatică și Calculatoare, Tipul taxei: Taxă Înmatriculare.

Pas 2. Comisia de admitere activează opțiunea repartizată prin concurs

Pas 3. Candidatul validează opțiunea AC repartizată prin concurs folosind contul personal din platforma admitere.tuiasi.ro. Validarea se face apăsând butonul Confirmare de pe pagina Stare dosar a site-ului de admitere.
Toți pașii necesari pentru confirmarea locului obținut prin concurs la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași se vor efectua în clădirea facultății.


Programul de confirmare la secretariat

 • joi, 28 Iulie – 10:00-14:00
 • vineri, 29 Iulie – 10:00-14:00
 • sâmbătă, 30 Iulie – 10:00-12:00
 • duminică, 31 Iulie – închis
 • luni, 01 August – 10:00-12:00
 • marți, 02 August – 10:00-12:00

Renunțarea la locul ocupat prin concurs

În atenția candidaților admiși care vor să renunțe la locul ocupat prin concurs.
Renunțarea se face printr-un email la adresa decanat@ac.tuiasi.ro, textul transmis trebuie să conțină:
– numele complet al candidatului
– numărul dosarului de concurs
– enunțul : „Renunț la locul ocupat prin concursul de admitere la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași, sesiunea iulie 2022”.
În urma renunțării veți fi declarat respins la toate opțiunile exprimate la înscriere.


Întrebări frecvente

 1. Dacă am fost admis la o altă facultate decât prima mea opțiune, unde trebuie să depun dosarul?
  Candidații își vor depune dosarele cu documente originale la facultatea la care a fost exprimată prima opțiune, indiferent de rezultatul admiterii. Ulterior, după stabilirea rezultatelor finale se vor face redistribuiri ale dosarelor de către comisiile de admitere.
 2. Care sunt actele necesare pentru confirmarea locului obținut prin concurs?
  Documentele necesare se găsesc la secțiunea Confirmarea locului.
  Aceste documente vor rămâne în dosarul candidatului, la secretariatul facultății, pe toată durata studiilor universitare de licență.
 3. Dacă am fost declarat admis la AC, până când trebuie să îmi confirm locul?
  Dacă un candidat este declarat admis la AC și nu confirmă locul până la finalul perioadei de completare a dosarelor cu actele în original din etapa curentă, atunci își pierde locul și este declarat respins (la TOATE opțiunile sale, inclusiv de la alte facultăți).
  Atenție, cei declarați admiși în fiecare etapă trebuie să confirme locul până la termenele specificate în Calendarul admiterii.
  În schimb, candidatul poate să își confirme locul și, în urma retragerilor, este posibil să „promoveze” chiar la prima sa opțiune.
  Nu lăsați pe ultima zi depunerea dosarului deoarece accesul în facultate va fi limitat la un anumit număr maxim de persoane care pot fi în clădire la un moment dat.
 4. Dacă sunt admis la o opțiune de a mea inferioară și confirm locul, mai pot fi declarat admis la o opțiune de a mea superioară?
  Da. Dacă se retrag suficiente persoane „promovați” automat la o opțiune de a dumneavoastră superioară.
  De exemplu, dacă opțiunile dumneavoastră sunt AC-XX-B, AC-XX-T, AC-YY-B, AC-YY-T și sunteți declarați admiși la AC-YY-T și confirmați locul, dacă se retrag suficiente persoane puteți să ajungeți automat (fără a mai trebui să faceți vreo confirmare suplimentară) la AC-YY-B, AC-XX-T sau chiar la prima dumneavoastră opțiune (în cazul de față, AC-XX-B).
 5. Momentan sunt admis la o altă facultate de la TUIASI, dar prima mea opțiune este AC. Ce trebuie să fac?
  Trebuie să vă confirmați locul obținut prin concurs prezentându-vă la Facultatea de Automatică și Calculatoare conform calendarului de la această facultate (vezi întrebarea 3). Aveți posibilitatea să fiți admiși la AC, dacă se retrag suficiente persoane. Acest lucru se realizează automat.
 6. Prima mea opțiune este AC, iar în urma actualizării listelor, am fost repartizat și admis la o altă facultate, și am dispărut de pe lista de așteptare de la AC. Cum pot proceda pentru a-mi păstra locul pe lista de așteptare?
  Sunteți în continuare pe lista de așteptare la AC, dar sunteți momentan admis la cealaltă facultate. Dacă se retrag suficiente persoane, veți „promova” automat la o opțiune de-a dumneavoastră superioară (adică la AC).
 7. Dacă sunt pe lista de rezerve pot depune dosarul în aceasta perioadă sau, în cazul în care se vor elibera locuri, trebuie să-l depun în următoarea etapă?
  Dosarul se poate depune de acum, iar, dacă se eliberează locuri și ajungeți admis, sunteți confirmați automat pe opțiunea respectivă.
 8. După ultima actualizare nu mă regăsesc pe nicio listă?
  Vă rugăm să verificați la adresa https://www.admitere.tuiasi.ro/licenta/rezultate_admitere.php, selectând facultatea la care v-ați înscris, iar apoi vizualizați „Lista candidaților înscriși (în ordinea numărului de dosar)”. Acolo veți vedea pe care listă și pe care poziție vă aflați.
 9. Ce trebuie să fac ca să îmi retrag dosarul?
  Candidații care au ca primă opțiune AC și vor să-și retragă dosarul trebuie să urmeze cele precizare la secțiunea Renunțarea la locul ocupat prin concurs.


Informații referitoare la susținerea testului de admitere

Testul grilă din 19 iulie va începe la ora 9.00.

Instrucțiuni pentru accesul în sala de concurs :

 • candidații trebuie să fie prezenți la ora 8.00 la intrarea în clădirea unde au fost repartizați,
 • candidații vor intra în sala de examen conform listei de repartizare, pe baza buletinului/cărţii de identitate,
 • candidații au voie să intre în sala de examen cu pix sau stilou de culoare albastră sau neagră și, eventual, o sticlă de apă de 500ml,
 • candidații sunt rugați, să nu intre în sala de examen cu telefoane mobile și/sau ceasuri inteligente.

Lista candidați repartizați pe săli de concurs AC 2022

Sălile în care se dă testul la matematică sunt AC0-1, AC0-2, M2, T3, T4 și CH2.
Sălile în care se dă testul la informatică sunt E1, E2 și E3.

 • Repartiția pe săli, hărți și alte informații referitoare la desfășurarea testului de admitere vor fi afișate pe 18 Iulie.
 • În ziua testului de admitere (19 Iulie), accesul candidaților în sala de concurs se va face începând cu ora 8.00, testul va începe la ora 9.00 și va dura 3 ore.
 • Pentru cazarea candidaților pe perioada admiterii vă rugăm să trimiteți un email pe adresa decanat@ac.tuiasi.ro cu subiectul Cazare Admitere AC 2022
 • Analiza privind concursurile incluse la dosarul de admitere va fi finalizată vineri 15 Iulie
 • Inițierea dosarelor de concurs este posibilă până pe 14 Iulie ora 16.00, raspunsul la eventuale observații este posibil până pe 14 Iulie ora 22.00.

În perioada Martie – Iunie 2023 vor fi organizate în cadrul facultății de Automatică și Calculatoare ședințe gratuite de pregătire pentru admitere la disciplina matematică (programa mate_info). Scopul ședințelor este de a permite viitorilor candidați la admiterea AC să evalueze nivelul cerințelor la testul de matematică, precum și de a interacționa cu o parte dintre cadrele didactice ale facultății.

Ședințele de pregătire vor fi organizate în 4, 11, 18, 25 Martie; 1, 8, 29 Aprilie; 6, 13, 20, 27 Mai; 10 Iunie, între orele 10.00-12.00 în clădirea Facultății de Automatică și Calculatoare  (Str.Dimitrie Mangeron, nr. 27, IAȘI), amfiteatrele AC0-1 și AC0-2.

Informații generale

Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează Admiterea 2023 la studii universitare de licență (4 ani) pe două domenii de studiu: Calculatoare și tehnologia informației și Ingineria sistemelor (Automatică și informatică aplicată).

Înscrierea pentru Admiterea 2023 se face prin intermediul platformei https://admitere.tuiasi.ro/licenta/. Atenție la opțiunile trecute în fișa de înscriere. Modificarea opțiunilor se face doar prin retragerea dosarului și achitarea unei noi taxe de înscriere. Se recomandă includerea tuturor opțiunilor de buget si taxă din cadrul celor două domenii de studiu pentru a putea beneficia de toate situațiile generate de retragerile din perioada confirmărilor.

Admiterea la Facultatea de Automatică și Calculatoare se face pe baza unui test grilă care va fi susținut pe 16 Iulie, cu subiecte, la alegere,  de  matematică  (din programa M_mate_info) sau informatică (din programa Informatică intensiv).

Testul grilă conține 25 de întrebări, durata maximă alocată pentru rezolvare va fi de 3 ore.

Testul grilă va avea loc fizic în sălile universității, repartizarea pe săli va fi anunțată în luna iulie .

Testul grilă va avea loc fizic în sălile universității , repartizare pe săli va fi anunțată pe 18 Iulie .

Media de admitere se calculează conform formulei:

MA = 80% × NTG + 20% × MBac

unde:

 • MA = Media de Admitere
 • NTG = Nota Testul Grilă
 • MBac = Media la examenul de Bacalaureat

Observație: Nota la testul grilă trebuie să fie mai mare sau egală cu 5.

Admiterea se desfășoară pe domenii de licență și formă de finanțare (buget sau taxă).

Studenții admiși în domeniul de studiu Calculatoare și tehnologia informației vor urma în primii trei ani cursurile din trunchiul comun specifice domeniului și vor opta la sfârșitul anului III de studiu pentru unul din programele de studii Calculatoare și Tehnologia informației.
Lista disciplinelor studiate la Calculatoare și tehnologia informației

Studenții admiși în domeniul de studiu Ingineria sistemelor vor urma cursurile specializării Automatică și informatică aplicată, cu posibilitatea de a alege în anii III si IV de studiu mai multe discipline de Automatică sau de Informatică aplicată.
Lista disciplinelor studiate la Automatică și informatică aplicată

Absolvenții studiilor universitare de licență ai Facultății de Automatică și Calculatoare primesc Diplomă de Licență și calificarea de Inginer în domeniul și programul de studii absolvite.

Toți candidații declarați admiși și înmatriculați în anul I de studiu, care nu au domiciliul în municipiul Iași, vor avea asigurate locuri de cazare în căminele studențești din campusul Tudor Vladimirescu în anul universitar 2023-2024.

Informațiile privind calendarul de admitere, procedura de înscriere și altele vor fi publicate în martie 2022.


Subiecte și rezolvări de la admiterea din 2021

Subiecte matematică – varianta ARăspunsuri matematică – varianta A
Subiecte matematică – varianta B Răspunsuri matematică – varianta B
Subiecte matematică – varianta C Răspunsuri matematică – varianta C
Subiecte matematică – varianta D Răspunsuri matematică – varianta D
Subiecte informatică – varianta ARăspunsuri informatică – varianta A
Subiecte informatică – varianta B Răspunsuri informatică – varianta B
Subiecte informatică – varianta C Răspunsuri informatică – varianta C
Subiecte informatică – varianta D Răspunsuri informatică – varianta D


Subiecte și rezolvări de la admiterea din 2022

Subiecte matematică – varianta ARăspunsuri matematică – varianta A
Subiecte matematică – varianta B Răspunsuri matematică – varianta B
Subiecte matematică – varianta C Răspunsuri matematică – varianta C
Subiecte matematică – varianta D Răspunsuri matematică – varianta D
Subiecte informatică – varianta ARăspunsuri informatică – varianta A
Subiecte informatică – varianta B Răspunsuri informatică – varianta B
Subiecte informatică – varianta C Răspunsuri informatică – varianta C
Subiecte informatică – varianta D Răspunsuri informatică – varianta D

Modele de subiecte informatică și matematică

Modele de subiecte pentru testul de informatică

Model subiectRezolvare
Model test informatică 1Soluții test informatică 1
Model test informatică 2Soluții test informatică 2
Model test informatică 3Soluții test informatică 3
Model test informatică 4Soluții test informatică 4
Model test informatică 5Soluții test informatică 5
Model test informatică 6Soluții test informatică 6
Model test informatică 7Soluții test informatică 7
Model test informatică 8Soluții test informatică 8
Model test informatică 9Soluții test informatică 9

Modele de subiecte pentru testul de matematică

Model subiectRezolvare
Model test matematică 1Soluții test matematică 1
Model test matematică 2Soluții test matematică 2
Model test matematică 3Soluții test matematică 3
Model test matematică 4Soluții test matematică 4
Model test matematică 5Soluții test matematică 5
Model test matematică 6Soluții test matematică 6
Model test matematică 7Soluții test matematică 7
Model test matematică 8Soluții test matematică 8
Model test matematică 9Soluții test matematică 9

Calendar admitere

Sesiunea iulie 2023

Înscrierea candidaților3 iulie – 13 iulie 2023
Test matematică/informatică16 iulie 2023
Afișare rezultate după contestații17 iulie 2023
Etapa I de confirmare17 iulie – 22 iulie 2023
Etapa II de confirmare24 iulie – 27 iulie 2023

* Completarea dosarelor cu actele în original se va face conform programării care va fi afișată după afișarea rezultatelor.


Număr de locuri

Capacitate de școlarizare conform evaluare ARACIS:

Domeniu de studii: Calculatoare și tehnologia informației
Programe de studii: Calculatoare și Tehnologia informației – 240 locuri

Domeniu de studii: Ingineria sistemelor
Program de studii: Automatică și informatică aplicată – 180 locuri

Domeniu de studii: Calculatoare și tehnologia informației
Programe de studii: Calculatoare și Tehnologia informației

 • Număr locuri buget: 167 locuri
 • Număr locuri buget – protecție socială: 1 loc
 • Număr locuri buget – mediu rural: 2 locuri
 • Număr locuri taxă: 12 locuri (taxa de școlarizare este în valoare de 4200 lei/an )

Domeniu de studii: Ingineria sistemelor
Program de studii: Automatică și informatică aplicată

 • Număr locuri buget: 129 locuri
 • Număr locuri buget – cerințe educaționale speciale: 1 loc
 • Număr locuri buget – mediu rural: 5 locuri
 • Număr locuri taxă: 43 locuri (taxa de școlarizare este în valoare de 4200 lei/an )

Pentru informații adiționale legate de admitere vă rugăm să ne contactați pe adresa ac.admitere2021@tuiasi.ro.


Metodă de selecție

a. Informații generale cu privire la metoda de selecție

La înscriere se depune un singur dosar, iar admiterea la Facultatea de Automatică și Calculatoare se face după modalitatea prezentată la secțiunea Informații generale.

b. Metoda de repartiție

Repartizarea pe opțiuni a candidaților declarați admisi se va face în functie de Media de Admitere, în ordine descrescatoare, la prima opțiune exprimată în cererea de înscriere la care mai sunt locuri libere.

Pentru medii de admitere egale, departajarea se va face astfel:

 1. Nota la Bacalaureat la disciplina Matematică
 2. Media generală la Bacalaureat
 3. Nota la Bacalaureat la disciplina Limba Română (proba scrisă)

c. Condiții speciale de admitere / Admitere olimpici

I. Sunt admiși premianții olimpiadelor internaționale.

II. Sunt admiși candidații care în clasele IX – XII (în perioada 2020-2023) au luat premiul I, II, III, mențiune sau medalie de aur, argint, bronz la etapa națională a olimpiadelor agreate de Ministerul Educației Naționale (Informatică, Tehnologia informaţiei, Matematică, Fizică).

III. Sunt admiși candidații care, în clasele IX-XII (2020-2023), au luat premiul I la etapa județeană a olimpiadelor naționale agreate de Ministerul Educației Naționale (Informatică, Matematică, Fizică).

IV. Sunt admiși candidaţii care au obţinut premiul I la Secţiunea „Junior Dev” din cadrul Concursului „IT Marathon”, organizat în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare din Iași.

V. Membrii echipelor de pe locurile 1, 2, 3, Secțiunea Control a concursului FIRST Tech Challenge ROMANIA, etapa națională 2023, care la momentul desfășurării concursului First Tech Challenge erau în clasa a XIa sau a XIIa.


Acte necesare

 • Cartea de identitate
 • Diploma de bacalaureat
 • Certificatul de naștere
 • Acte doveditoare ale schimbării numelui (certificat de căsătorie, hotărâre judecătorească etc.) (dacă este cazul)
 • Adeverinţă medicală, în care trebuie să se specifice faptul că „clinic sănătos, nu este în evidenţă cu boli psihice ”. Dacă un candidat este în evidenţă cu boli psihice, va transmite avizul psihologului/psihiatrului conform căruia că poate urma forma respectivă de studii
 • Adeverință din care să rezulte calitatea de student (pentru studenții care urmează o a doua specializare) sau fost student, cu precizarea formei de finanțare (numărul de semestre la buget sau/și la taxă)
 • Declarație pe propria răspundere – studii universitare anterioare (dacă este cazul)
 • Diploma de licenţă sau diploma echivalentă cu aceasta/diploma de absolvire (pentru cei care doresc să urmeze o a doua specializare)
 • Dovada achitării taxei de înscriere (doar dacă plata nu s-a efectuat prin https://taxe.tuiasi.ro/) SAU dovada îndeplinirii condițiilor scutirii de taxă
  Cerere scutire taxă admitere licență PDF
  Cerere scutire taxă admitere licență DOCX

Taxă de înscriere

Taxa de înscriere la concursul de admitere este în valoare de 250 lei. Plata taxei de înscriere se realizează prin intermediul platformei https://taxe.tuiasi.ro/

Plata taxei de înscriere se realizează prin intermediul platformei https://taxe.tuiasi.ro/. După completarea numelui, prenumelui și a adresei de mail a candidatului, trebuie selectat campusul Didactic, punctul de plată ADMITERE, și tipul taxei Taxa admitere – 200 lei. După apăsarea butonului Plătește veți fi redirectat către procesatorul de plăți unde veți putea finaliza plata.

Plata taxei nu se poate realiza prin Revolut deoarece trezoreria nu acceptă astfel de plăți.

Sunt scutiți de plata taxei candidații care sunt:

 • copiii personalului didactic și didactic auxiliar aflat în activitate sau pensionar;
 • copiii orfani de ambii părinți;
 • candidații proveniți din casele de copii sau din plasament familial;
 • angajații sau copiii angajaților Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași;
 • câștigători premiului I “Junior Dev” din cadrul concursului IT Marathon.

Candidații scutiți de plata taxei vor completa dosarul cu:

 1. Cerere pentru scutire de taxă
 2. și unul din următoarele acte (copie scanată):
  • adeverința de salariat a unuia din părinți eliberată de unitatea de învățământ (pentru salariații din învățământul preuniversitar, adeverința trebuie să fie vizată de Inspectoratul Școlar);
  • adeverință că unul din părinți a funcționat în învățământ (pentru candidații ai căror părinți s-au pensionat din învățământ);
  • adeverință de salariat (a unuia din părinți), în cazul în care acesta este angajat al Universității tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași;
  • adeverință de salariat, în cazul în care candidatul este angajat al Universității tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași;
  • adeverință de asistat social pentru cei din casele de copii și din plasament familial;
  • certificatele de deces ale ambilor părinți pentru candidații orfani),
  • diplomă IT Marathon

Pe dovata plății taxei care se încarcă la înscriere trebuie ca plata respectivă să nu apară ca fiind în starea Pending (În aşteptare). Informații transfer bancar pentru plata taxei de înscriere:

BENEFICIAR: UNIVERSITATEA TEHNICĂ ,,GHEORGHE ASACHI” DIN IAȘI
COD IBAN: RO44TREZ40620F330500XXXX
COD FISCAL: 4701606
OBIECTUL PLĂŢII: taxă de înscriere la concursul de admitere, Facultatea de Automatică și Calculatoare (AC)

Valoarea taxei de înscriere este de 200 lei.


Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați secretariatului facultății:
Tel.: +40-232-278680 / int. 1331
Tel/fax: +40-232-231343
E-mail: decanat@ac.tuiasi.ro
E-mail: secretariat_ac@tuiasi.ro