loader image

Continental Technical Show

Ești student la o facultate cu profil tehnic, profesionist în domeniul software sau automotive sau pur și simplu pasionat de acestea? Descoperă tehnologiile dezvoltate de companie și ultimele trend-uri din industria automotive, în cadrul CTS (Continental Technical Show), evenimentul de tehnologie organizat de #Continental_Iasi.

Contextul actual ne determină să experimentăm un nou concept, 100% virtual și, prin urmare, 100% sigur. Așadar, fiți alături de noi la ediția CTS 2020 pentru o experiență virtuală completă, ce va include:

CONFERINȚE LIVE

Experții Continental Iași au pregătit o serie de sesiuni live pe teme care vizează cele mai recente trend-uri din automotive: Artificial Intelligence, Automated Driving, Electric Vehicle Revolution, Assistance Services și Cybersecurity. 

EXPOZIȚIE VIRTUALĂ

Prin Intermediul booth-urilor 3D, veți avea ocazia să cunoașteți mai de aproape lumea Continental și tehnologiile dezvoltate de echipa Continental Iași. Ambasadorii noștri vor fi permanent conectați pentru a răspunde la întrebări și oferi informații suplimentare. 

SESIUNI DE INFORMARE

În cadrul evenimentului veți afla și despre oportunitățile de carieră din Continental Iași.

Evenimentul este gratuit și va avea loc în data de 11 decembrie, interval orar 10.00 – 18.00, online.

Participarea este gratuită, dar necesită înscriere prealabilă. Detalii și agenda completă aici: https://bit.ly/3pwRkCc