loader image

Evenimentul EBEC (European BEST Engineering Competition) 2019

Evenimentul EBEC(European BEST Engineering Competition) 2019, desfășurat în colaborare cu Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași, va avea loc în perioada 15-16 noiembrie 2019 în Campusul Tudor Vladimirescu.

EBEC este competiția inginerească organizată de BEST în Europa, la care lucrează studenți pentru studenți. Echipe compuse din 4 studenți sunt provocate să rezolve sarcinile oferite de BEST în 3 etape diferite ale competiției, una locală, una regională și cea internațională.

Echipei care se dovedește a fi cea mai activă, mai creativă și mai reușită la sfârșitul concursului, îi este acordat titlul de „BEST Engineers of Europe”. În acest an, runda regională EBEC va avea loc la Cluj, iar cei mai buni 120 de studenți din universitățile tehnice europene vor concura în turul final din Varșovia. 

Evenimentul EBEC Iași:
– se desfășoară între 15-16 noiembrie;
– se pot înscrie în echipe de 4 membrii, dar se acceptă și echipe incomplete (1,2,3 persoane)
– pe 15 va fi Show&Tell (activitate din cadrul evenimentului unde companii și Universitatea își prezintă proiecte la care lucrează)
– pe 16 va fi competiția propriu-zisă (cuprinde două categorii – Team Design și Case Study)       

– TEAM DESIGN 

  • echipele trebuie să construiască un prototip din materiale neconvenționale (carton,plastic, metal)
  • trebuie să demonstreze abilitățile de ingineri

– CASE STUDY

  • Echipele trebuie să găsească o soluție la o problemă/proiect

Mai multe detalii despre eveniment, dar și cum se poate aplica găsiți pe ebec.bestis.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului EBEC Iași