loader image

Proiect POCU – Oferte educaționale noi și flexibile în învățământul terțiar universitar și non-universitar tehnic conforme cu cerințele pieței muncii în schimbare

Dragi studenți de la Ingineria Sistemelor,

Universitatea noastră este partener în cadrul unui proiect cu titlul „Oferte educaționale noi și flexibile în învățământul terțiar universitar și non-universitar tehnic conforme cu cerințele pieței muncii în schimbare”, proiect al cărui lider este Universitatea Tehnică de Construcții București.

În luna ianuarie a anului viitor va fi lansată activitatea de înscriere și selecție a potențialilor membri ai grupului țintă pentru acest proiect!

Mai multe detalii despre proiect veți găsi în fișierul atașat cu numele „Prezentare POCU 122333 – TUIasi.pdf”. Fișierul cu numele „Anunț privind procesul de înscriere în GT POCU122333” vă prezintă condițiile de participare la activitățile proiectului, ce trebuie să conțină dosarul de înscriere în grupul țintă al proiectului precum și calendarul activităților de informare și selecție a grupului țintă.

Sărbători fericite și vacanță plăcută!